top-img-01 top-img-02 top-img-03 cooling_v2

BE installationer a/s

Historiens gang

Virksomheden har rødder helt tilbage til 1932. Den nuværende form fik BE installationer i 1984 ved en sammenlægning af virksomhederne O. F. Mortensen og Erik Kønigsberg, som startede i 1980 i Viborg.

Lige siden har begreber som udvikling og nytænkning været centrale elementer for specialiseringen indenfor El, Energioptimering, Fiber, Køl- og Varmepumper samt Overvågnings- og Indbrudsalarmer.

At disse begreber har været bæredygtige ses blandt andet af det forhold, at virksomheden i dag har over 65 medarbejdere.

 

BE installationers kontor i Viborg
BE installationers kontor i Viborg

 

Selvstyrende teams

Virksomhedens samlede kompetence er summen af vore medarbejderes kompetence.

I takt med BE installationers specialisering har det været naturligt at introducere faste arbejdsteams.

Det har vi gjort for at kunne udvikle og udnytte den enkelte medarbejders evne og potentiale, men det er gruppens præstationer, der tæller.

Vi arbjeder overordnet med 2 selvstyrende teams. Det ene team arbjeder med projektopgaver i alle størrelser og det andet team, som vi kalder service, løser enkelt stående opgaver for erhverv såvel som private. 

 

Kvalitet, garanti og service - hver gang

BE installationer har valgt at blive ISO 9001:2008 certificeret indenfor alle vores kompetencer; AIA (alarm), ABA (brand), Køl og el-installationer. Dette sikrer vores kunder den samme kvalitet, uanset hvem de er, eller hvilke behov de har.

Du kan se dem her:

Certificeringer

 

Vores målsætning og mission

BE installationers primære mål er at kunne imødekomme og opfylde vores kunders behov og ønsker for installationsarbejde inden for industri, byggeri og alle former for daglig service. Dette gælder uanset, om det drejer sig om de traditionelle el-installationer eller de nyeste områder inden for data- og It-installationer. Ligeledes er vores mål, at kvalitet og service altid skal være i top, og vores kunder altid får en løsning, der lever op til deres forventninger.

 

Som vi siger hos BE installationer

 Vi er "Midtjyllands stærkeste el, sikrings og energiinstallatør"

 

 

Top