Det er os – kort fortalt

Vi udfører el-installationer, reparationer og service for private, offentlige institutioner samt for erhvervs- og industrikunder. Opgaverne kan være meget forskellige, og vi rykker gerne ud i hele Danmark, selvom vi er stærkt forankret i det midtjyske som en af de største udbydere i vores branche.

Det kan du være sikker på

Vores faglighed hviler på et solidt fundament af erfaring og uddannelse, og vi gør os altid umage for at give alle kunder den samme gode oplevelse, om opgaven er stor eller lille. Vi glæder os til at bevise det for dig!

Til dig med interesse i historie og fakta

BE Installationer beskæftiger flere end firs medarbejdere og blev stiftet i 1984, da to mindre elinstallatør-virksomheder blev lagt sammen. Dengang havde den ene af de to virksomheder Bent Mortensen i spidsen og rødder helt tilbage til 30’erne. Derimod var den anden kun fire år gammel, stiftet og ledet af Erik Kønigsberg. Den nye virksomhed fik navn efter det første bogstav i hver af de to ejeres fornavn. Altså BE Installationer. I slutningen af 90’erne solgte Bent sin del af virksomheden til Erik, der herefter drev virksomheden som direktør og eneejer til 2005, hvor bl.a. Klaus Møller købte sig ind. Erik Kønigsberg er fortsat direktør, mens Klaus Møller er i ansættelsesforhold udenfor BE Installationer og spiller kun en aktiv rolle i virksomhedens bestyrelse.

 

BE installationers kontor i Viborg
Virksomhedens facade, Lundvej 50 i Viborg.