be nyheder

YES! Vi fortsætter vores arbejde ifm. ombygningen af Tinghallen

Den omfattende ombygning af Tinghallen i Viborg var et af de projekter, der i starten af januar blev berørt, da projektets totalentreprenør, Dansk Halbyggeri fra Galten, gik konkurs.

Det var lidt af en bombe for de mange lokale håndværksvirksomheder med fagentrepriser i projektet. Deriblandt os. Vi var nemlig hele tiden foran i processen, hvilket bl.a. medvirkede til, at Tinghallen kunne åbne for koncerter og lign.

Udover den økonomiske lussing meldte sig spørgsmål om, hvad der nu skulle ske. Heldigvis trådte bygherren, Viborg Kommune, relativt hurtigt i karakter og overtog selv tøjlerne frem mod færdiggørelse. I den forbindelse er det netop faldet på plads, at vi her hos BE Installationer kan få lov at fortsætte vores arbejde, hvor vi slap.
Overvejende drejer det sig om installationsarbejde i foyeren og den del af Tinghallen, der fremover skal huse spillestedet, Paletten.

Vores driftschef, Brian Bryrup, fortæller tilfreds:
- Vi havde da helst været foruden alt det her. Alligevel må jeg bare sige, at det – midt i denne her Corona-krise – virkelig tæller som noget positivt, at vi kan få lov at følge projektet helt til dørs.