be nyheder
Brian Bryrup, Erik Kønigsberg og Klaus Møller udgør vores ejerkreds. Her samlet udenfor i dagens anledning efter morgenkaffen, talerne og gaverne på vores lager.

 

Status: 3 ejere, 1 nyslået direktør

I dag har vi haft vagtskifte! Nu er Brian Bryrup officielt vores direktør, og det er selvfølgelig blevet fejret med alle medarbejdere på gæstelisten til morgenkaffe, rundstykker og basser.

For omtrent to uger siden passerede vores direktør gennem alle årene, Erik Kønigsberg, datoen for sit 40 års forretningsjubilæum. I dag er også blevet en mærkedag. Ikke bare for Erik, også for Brian Bryrup.

Som led i et længe planlagt generationsskifte afleverede Erik fra morgenstunden både nøglerne til sit kontor og sin direktørpost til Brian.

Vores nye direktør har vi kendt siden december 2018, hvor han på papiret blev ansat hos os som driftschef. Men - sagt med glimt i øjet - har han i virkeligheden været i lære som direktør. I hvert fald, hvis man spørger Erik Kønigsberg, der ikke har planer om pension foreløbig.

Erik vil stadig møde ind hver dag på BE Installationer. Det kan han slet ikke lade være med, og vi har brug for en mand med hans erfaring og faglige pondus som autoriseret elinstallatør. 

Foruden Erik Kønigsberg og Brian Bryrup er Klaus Møller også medejer af BE Installationer, og netop den konstellation har den afgående direktør og virksomhedsstifter høje tanker omkring. Han udtaler:

Vores forskellighed er en styrke for BE Installationers fortsat positive udvikling. Samtidig har vi nemlig samme respekt for de menneskelige og forretningsmæssige værdier, der har medvirket til at positionere os så stærkt, som tilfældet er.