be nyheder

 

Nyuddannet: ”Medalje-Mads” bliver på sin plads

Vores egen Mads Tværmose Munk på 22 år har denne sommer afsluttet sin uddannelse som elektriker. Det gjorde han så godt, at det udløste den såkaldte ’Fagets medalje’, som han i øvrigt kan lægge oveni den EUX-studentereksamen, han samtidig gennemførte. Nu ligger verden åben, men Mads bliver hos os foreløbig. Heldigvis!

I fredags fejrede vi Mads efter vanlig dagsorden med smørrebrød, øl og vand til alle fremmødte samt personlig tale fra vores direktør foruden bevis- og gaveoverrækkelse.

Solen skinnede, weekenden stod for døren og stemningen var i top. Ikke mindst fordi, at Mads, der både er vellidt fagligt og menneskeligt, har takket ja til fastansættelse. Hertil udtaler vores direktør, Brian Bryrup:

Generelt er vores branche i underskud af elektrikere, og der er kun branchen selv til at udligne. Herunder er det klart, at der pga. vores størrelse påhviler os et vist ansvar for at uddanne nye elektrikere. Så det tager vi virkelig på os.

Årligt fejrer vi mindst fire nyuddannede elektrikere, og efterfølgende tilbyder vi gerne fastansættelse, når der er et match. Men ofte ønsker især de unge at prøve kræfter andre steder, hvad vi altid har fuld forståelse for.

At Mads med sin alder og sin profil bliver hos os efter endt uddannelse, er jeg personligt stolt over. Det beviser noget positivt om vores virksomhedskultur, for lønnen er sjældent et forhandlingsparameter for elektrikere.

Første håndværker i familien
Fra den nyuddannede elektriker selv lyder det, at han er mere end tilfreds med udsigten til at blive her hos BE Installationer, selvom han har tre kvarters kørsel hhv. til og fra arbejde. I det hele taget er han stolt over at være den første med en håndværksmæssig uddannelse i sin familie, som han med et smil udtrykker det.