be nyheder

Ny, skarp projektleder hos os

Trods pandemi og bekymringer i den forbindelse er der gang i byggeriet. Det mærker vi tydeligt, og derfor har vi gjort plads på vores hold til 30-årige Uffe Østergaard Jensen. Han er den helt rigtige til at projektere og styre større el-entrepriser sikkert i mål.

Uffe Østergaard Jensen, der har en fagligt stærk baggrund som hhv. elektriker og el-installatør, har de seneste syv år opnået erfaring fra en lignende stilling for Bravida. Her har han især været beskæftiget med byggerier under sundhedssektoren. Fx supersygehusene i Gødstrup og Skejby, Bartholinbygningen i universitetsbyen i Aarhus samt akutmodtagelsen her i Viborg.

Vores nye kollega tiltrådte i stillingen den 1. december. Allerede nu står han i spidsen for omfattende projekter på Viborg Idrætshøjskole, Hald Ege Skole og Dalens Børnehuse. Selvom det også er projekter, der deler kategori, er det blot en ligegyldig tilfældighed. Uffe, som er opvokset i Karup, er klar – uanset hvilke projekter, der lander på hans bord.

Privat bor Uffe med sin kæreste og deres lille søn i en villa i Viborgs vestlige bydel. Med jobskiftet får Uffe kortere vej til og fra arbejde, hvilket først og fremmest kommer familien til gode – men også fritidsinteresserne. Uffe har i mange år været ivrig jæger og aktiv på både fodbold- og håndboldbanen.

Vi siger officielt velkommen til Uffe.