be nyheder

Noget om vores ISO-certificering og manden bag

I år har Kim Vissing 50-års jubilæum med elbranchen, hvis læretiden tælles med. Ja, i virkeligheden nok mere – idet han voksede op som søn af en selvstændig elinstallatør. Derfor har han virkelig fortjent den efterlønsordning, han har taget hul på. Kim kommer dog stadig hos os nogle timer hver uge. Heldigvis da – for det er godt nok svært for os at undvære ham på fuldtid.

Indrømmet! I vores åbne og afslørende kontorlandskab, ser man lynhurtigt hvilket skrivebord, der er Kim Vissings. På Kims bord har alt sin faste plads, og af den grund har han altid været den helt rigtige til at styre vores ISO-certificering.

Hvorfor ISO og hvad er det?
ISO, der er forkortelsen af ’International Standardization Organisation’, er nødvendig for en virksomhed af vores størrelse. ISO-certificeringen gør os til den bedste version af os selv og beviser for omverdenen, at kvaliteten af vores håndværk er til at stole på. Men administrativt er det tidskrævende, for man skal løbende gøre sig fortjent til certificeringen, så Kim har nok at se til, når han hver torsdag formiddag møder op på arbejde.

Kim Vissing og BE Installationer
Da Kim blev udlært midt i halvfjerdserne og senere uddannede sig som installatør, blev han medejer af sin far Jens Vissings virksomhed, der lå i centrum af Viborg. Faderen passede det el-salg, der hørte til, mens Kim tog sig af el-service. Det var en fin fordeling, syntes de begge – og de formåede at vækste. Alligevel følte Kim efter sin fars pension, at der skulle ske noget mere. Således tog han i 2005 fat i vores daværende direktør og stifter af BE Installationer, Erik Kønigsberg. Og de to blev enige om et partnerskab.

Erik købte Kims virksomhed og overtog forpligtelserne for medarbejderstaben på i alt femten inklusive Kim, der samtidig blev medejer. Nu var BE Installationer oppe på fyrre ansatte, og snart blev de halvtreds, hvilket var en gammel drøm for Erik Kønigsberg. Ingen af de to mænd havde i deres vildeste fantasi set komme, at virksomheden nogensinde ville nå over hundrede ansatte, som tilfældet faktisk er blevet.

Kim Vissing udtaler:

Jeg fandt mig straks godt til rette, og fordi vi supplerede hinanden godt, lykkedes det hurtigt at blive endnu flere på holdet. Herunder vil jeg godt rose vores professionelle bestyrelse. Allerede i forbindelse med handlen og min tiltrædelse tænkte de dengang et generationsskifte ind i ligningen. På den måde har min kone og jeg tidligt haft et pejlemærke at drømme og planlægge efter i stedet for at frygte seniorlivet, som flere desværre gør.

Og vi er kommet godt fra start, kan jeg godt afsløre. Vi nyder samværet med venner, børn og svigerbørn og muligheden for længere ture i vores autocamper. Den står i øvrigt altid pakket med vandrestøvler for udforskning af terrænet og naturen, hvor vi kommer frem. – Efter det er sagt, er det også en rigtig god fornemmelse, at BE Installationer har brug for mig.