be nyheder
I gennemsnit seks elektrikere dagligt har igennem det seneste år udført det omfattende installationsarbejde på House of Industry, der troner i baggrunden.

 

Flot, flot arbejde!

Om vi er stolte? Ja for den da. Vores elektrikere fortjente den stjernestatus, de osede af, da de som et andet boyband tog stilling for fotografen indenfor i House of Industry.

Det er småting, der mangler, før vi kan færdigmelde vores omfattende installationsarbejde i House of Industry, der bl.a. kommer til at huse Maskinmesterskolen.

Den nye bygning i Viborg er virkelig karakterfuld. Det arkitektoniske udtryk er en hyldest til industrielt håndværk. Føringssystemer og installationer er derfor synlige, og det sætter altså virkelig høje krav til det faglige niveau!

Vores arbejde i forbindelse med House of Industry har varet i et helt år. Herunder har i gennemsnit seks elektrikere dagligt været på opgaven. Alle dedikerede og yderst fleksible!

Fx når byggeledelsen fra Paulsen A/S i forløbet har været presset, hvad man i deres situation hurtigt kan blive. For et enkelt afbud fra en leverandør eller en forsinket leverance kan nemt give søvnløse nætter.

Tak til Tage K. Nielsen, Thomas Gasberg, Christian Storm Dahl, René Jensen, Nicolas Borges Christensen og Oliver Schou Lafontaine for at stille op til fotografering, da fotografen var forbi, og for det fantastiske resultat.

Også tak til Michael Mayer, Kasper Dalsgaard Jacobsen, Lars Bække Junker, Jesper Bonde Nielsen, Danny Høyer-Nielsen, Daniel Bergman Lunddorph, Emil Rosenlund og Daniel Ingemann Rasmussen, ikke kunne medvirke på billederne.

Vi andre her hos BE Installationer er SÅ stolte af jer!