be nyheder

Vi har købt Skovby VVS 

Aut. VVS-installatør Karl Kristian Skovby Høgh har solgt sin virksomhed til os og fået fastansættelse.

Karl Kristian Skovby Høgh er søn af afdøde Ole Skovby, der oprindeligt stiftede Viborg-Løgstrup-virksomheden Skovby VVS. 47-årige Karl Kristian gik i sin fars fodspor og overtog virksomheden for ca. 25 år siden. Fra dengang og frem til i dag en veldrevet virksomhed, der løser VVS-relaterede opgaver af enhver art.

I nogle år har Karl Kristian kun haft sig selv på lønningslisten. Det har selvfølgelig givet ham en vis fleksibilitet. Omvendt har det også været et pres at skulle balancere tiden mellem administrativt og udførende arbejde. Der kunne hurtigt løbe mange timer på en arbejdsdag forstås. Derfor traf han hurtigt beslutningen om at afvikle, da den rette køber meldte sig.

På forhånd havde Karl Kristian, der privat bor med sin familie i Viborg, ikke indgående kendskab til os. Men som han selv udtrykker det, havde han på vandrørene hørt meget godt om BE Installationer.  

Karl Kristian udtaler:

- Allerede fra første møde var der en god kemi imellem os, så jeg har en rigtig god mavefornemmelse over min beslutning. Både for mine kunders skyld og min egen. Man kan simpelthen få mere til at ske, når man er en del af noget større. Samtidig glæder jeg mig over udsigten til gode kollegaer og muligheden for at medvirke til BE Installationers fortsatte udvikling indenfor VVS-service.

Vores direktør, Brian Bryrup, udtrykker også sin glæde over aftalen med Karl Kristian, som er den anden VVS-montør, vi har ansat i år. På holdet er der nu tre erfarne VVS-montører til at tage sig af alt fra større VVS-installationer til dryppende vandhaner.