be nyheder

Om at vokse sig til nye opgaver og mere ansvar

Når en medarbejder på samme tid har talent og ambitioner, og det dyrkes, kan det ofte gavne bredt. Her får du historien om vores Søren Bisgaard og hans rejse ind i en mere krævende rolle.

Søren Bisgaard, der er opvokset på en gård nær Aalestrup, besluttede først relativt sent, at han ville være elektriker. Den udslagsgivende faktor var nogle år som ufaglært i produktionen hos metalvirksomheden Treco A/S.

Hos Treco fik Søren rutine i at betjene både kantpressere, svejserobotter og laserskærere samt indgående indblik i tekniske reparationer. Han kunne lide jobbet og kollegaerne, men han ønskede sig papir på en uddannelse. I 2011 begyndte han derfor i voksenlære som elektriker.

Vi fik fornøjelsen af Søren, da han havde været udlært elektriker i et års tid. Han blev ansat til spjældarbejde, hvilket for udenforstående dækker det over mindre opgaver, der kan klares på et par timer eller få dage.

Søren fortæller, at han var meget glad for variationen i arbejdet og ikke mindst for mødet med kunderne, og det var gensidigt fra deres side. Dygtighed, venlighed og service går aldrig ubemærket hen, og nogle begyndte ligefrem at ønske netop Søren ifm. nye opgaver. En offentlig anerkendelse, der gav ham mod på at dygtiggøre sig yderligere, og det var vi selvfølgelig med på.

Først kvalificerede han sig på Den Jydske Håndværkerskole i Hadsten til at arbejde med kølemidler (KMO-certifikat). Og på Via University i Viborg gennemførte han senere et af syv mulige læringsmoduler i ledelse. Det foregik i dagtimerne med gennemsnitligt én ugentlig skoledag i ca. tre måneder.

Samlet set en investering i Søren fra vores side – og den har været god! Han er nu primær kontaktperson, når vi får forespørgsler på varmepumper.

Ifølge Søren er hans udviklingsrejse i øvrigt uendelig. Udfordringer har altid motiveret ham, og hver gang er det målet at gennemføre til perfektion. Den indstilling kommer også familien derhjemme og omgangskredsen til gode.

Søren runder af med ros til os som arbejdsplads og til særligt en kollega, som gjorde et uforglemmeligt førstehåndsindtryk:

- Oprindeligt var jeg for snart syv år siden til jobsamtale ved servicechef, Tommy Karlsen. Der var en ordentlighed og en ærlighed ved ham, jeg rigtig godt kunne lide. Han tegnede BE Installationer, og mødet med virkeligheden og resten af virksomheden skuffede mig ikke. Her bliver snak til handling!