be nyheder

Vores industrikunder kommer i gode hænder hos René

Officiel velkomst til vores nye overmontør, René Sjørup-Nielsen. Netop i dag kan han vinge sin første arbejdsuge af.

I slutningen af april havde René Sjørup-Nielsen, der er født, opvokset og fortsat bor i Viborg, sidste dag på sin arbejdsplads gennem tyve år.

Det var med et vist vemod at tage afsked, indrømmer René. Alligevel følte han, at tiden var kommet til at prøve kræfter med noget nyt, og i mandags, den 2. maj, lød startskuddet.

René Sjørup-Nielsen er uddannet industrielektriker og har i flere år arbejdet som serviceleder, hvor han har haft det koordinerende ansvar internt og eksternt. En rolle, der faldt ham naturlig, da han også har en handelsuddannelse og en fortid i Forsvarets forsyningstropper.

Som overmontør hos os bliver 46-årige René det vigtige bindeled i dialogen mellem virksomhedens industrikunder og industrielektrikere. Dette så opgaverne løses motiveret til perfektion og til tiden, hvilket desuden er afgørende for Renés egen trivsel.

Privat er René far til to døtre på hhv. 15 og 22 år og gift med Heidi. Familien, der er bosat i den sydlige bydel, lever et aktivt liv med ridesport for pigernes vedkommende og MTB for Renés. Og når de ellers holder ferie, må den gerne foregå i Italien.

Velkommen, René!