be nyheder

Gaverne givet videre!

Da vi havde reception i foråret, ønskede vi os donationer til øremærket velgørenhed. Det blev hørt, og som den første af to modtagere har Knus Kræft netop fået pengene.

I marts fejrede vi hos BE Installationer hele tre ting. Dels virksomhedens 90-års jubilæum, dels to runde fødselsdage i ejerkredsen, der for udenforstående består af Klaus Møller, Brian Bryrup og Erik Kønigsberg. Vi kaldte det for 200-års fejringen og inviterede både til reception og senere en lukket firmafest.

Venligt opfordrede Klaus, Brian og Erik vores gæster til at indbetale et valgfrit beløb som støtte til Knus Kræft og Danske Hospitalsklovne. Og bortset fra enkelte fysiske gaver på dagen stod der bagefter et anseeligt beløb på kontoen, der nu er gjort op til ligelig fordeling.

Direktør for Peter Larsen Kaffe, Claus Bertelsen, tog med taknemmelighed imod vores check på 26.350 kroner. Sammen med racerkører Tom Kristensen og KidsAid står han bag Knus Kræft, der arbejder for at give alvorligt syge børn og deres familier unikke oplevelser.

Knus Kræft har siden 2016 rejst næsten 10 millioner kroner igennem målrettede indsamlingsindsatser. Herunder donerer Peter Larsen Kaffe 1 krone pr. solgt pose kaffe, der bærer logoet for Knus Kræft.

At Knus Kræft derudover modtager uopfordret økonomisk støtte fra virksomheder og private er ifølge Claus Bertelsen fantastisk.

Og pengene? Dem får de berørte virkelig gavn af!

Indtil videre har 2500 familier fået anledning til gode minder. Ligesom Knus Kræft bl.a. har bekostet etableringen af et specialindrettet ungdomsværelse på Skejby Sygehus. Her kan de unge få en tiltrængt pause fra det klinisk kølige miljø – der så smerteligt er en påmindelse om deres sygdom.

Derfor Knus Kræft og Danske Hospitalsklovne
Selvom der findes andre værdige modtagere, var vi aldrig i tvivl om, at pengene skulle gå til Knus Kræft og Danske Hospitalsklovne.

Vores direktør, Brian Bryrup, udtaler:

- Det er frygteligt for alle, der rammes af en livstruende sygdom. Alligevel er det efter vores mening mest hjerteskærende, når det er børn. Ved at donere pengene til Knus Kræft medvirker vi indirekte til at skabe positiv adspredelse for de ramte børn og deres familier, når livet gør allermest ondt.

Det er to sider af samme sag, at Danske Hospitalsklovne vil få et tilsvarende beløb i nærmeste fremtid, afrunder Brian.

- En hospitalsindlæggelse kommer altid på tværs af forestillingen om den ubekymrede barndom. Danske Hospitalsklovne gør en stor forskel for indlagte børn. Som de selv forklarer det på deres website, møder og anerkender de barnet, hvor det er. I angsten, i glæden og i kedsomheden.

 


Læs mere om samme emne: