be nyheder

Vores nye kontorassistent er tidligere kunde hos os

Netværk kan være så meget – især i installationsbranchen. Men mht. vores nye kollega på kontoret, 32-årige Linda Møller, er der tale om en relation. Endda en rigtig god af slagsen. Linda er nemlig tidligere kunde her, og det gør hende særligt velegnet til jobbet.

Linda Møller har en baggrund indenfor salg og service, og hun ved, at en imødekommende og effektiv ekspedition er vigtig. Hun har bl.a. været restaurantchef, og det var i den forbindelse, vi lærte hende at kende.

Når der var noget med køleforhold og lign. ringede Linda efter os. Vi oplevede hende som en kompetent person. Altid med sans for struktur og for balancegangen mellem pisk og gulerod, hvis det blev nødvendigt.

På et kontor som vores er man dagligt i dialog med mange forskellige mennesker. Det kræver gode kommunikationsevner og gennemslagskraft.

I Linda, der er bosat i Viborg med sin mand og deres to små børn, mener vi at have fundet den helt rigtige til at håndtere opkald til og fra vores kunder. Herunder til at koordinere aftaler retfærdigt i forhold til behov, ressourcer og tid.

Det glæder os, at vi nu har fået en kollegial relation til Linda, og vi byder hende hermed officielt velkommen på holdet.