be nyheder

Chefgruppen i Sunds styrket med direktør

Søren Fabricius Østergaard er pr. 1. oktober tiltrådt i en nyoprettet stilling som direktør i vores afdeling i Sunds. Dette for at opgradere driften og gøre afstanden til vores hovedkontor i Viborg betydningsløs.

Sidste forår fusionerede Brian Bank Christensen og Mikael Ejgaard Knudsen bag Sunds El med BE Installationer. Dette for at fastholde deres virksomheds konkurrenceevne på et marked, hvor efterspørgsel og arbejdskraft generelt er i disharmoni.

De to kompagnoner handlede med egne ord ansvarsbevidst, da de traf beslutningen. Sunds El havde nemlig 75-års jubilæum senere samme år, og for at fremtidssikre den gamle virksomhed satte de jagten ind på en værdig medejer. Helst en privatejet med identisk værdisæt. Matchet fandt de i det midtjyske her hos os.

Hverken Brian, der er servicechef, eller Mikael, der er afdelingschef, har fortrudt, selvom der i enhver fusion også er op til flere kompromisser og ekstra arbejde. Fx når kulturforskelle og administrative systemer skal forenes ved siden af den daglige drift.

Med 34-årige Søren Fabricius Østergaard på holdet får Brian og Mikael frigjort vigtige ressourcer til det, de brænder mest for. Nemlig kunderne og opgaverne.

Søren er uddannet elektriker og elinstallatør. Senest kommer han fra en stilling som serviceleder for Wicotec Kirkebjerg.

Forinden havde han i en knap 10-årig periode en vigtig rolle i den virksomhed i Frederiks, som hans familie har grundlagt og stadig driver. En virksomhed, der arbejder med servicering og vedligeholdelse af svømmeanlæg over hele landet.

Herigennem oparbejdede Søren en betydelig erfaring indenfor særligt det industritekniske. Samtidig udviklede han talent for struktur og en udtalt interesse for samspillet mellem mennesker, hvilket han ser frem til at fordybe sig i.

Om rollen som direktør, og hvordan han vil gribe det an, udtaler Søren:

- Begge dele skal selvfølgelig have mit fokus, men for mig er vejen til målet mere motiverende end selve målet.

Privat bor Søren med sin hustru og deres to børn i Karup. Det giver ham bl.a. den åbenlyse fordel, at der ca. er lige langt til både Viborg og Sunds.