be nyheder

Officielt velkommen til vores nye VVS-overmontør

37-årige Michael Poulsen blev officielt ansat som vores første VVS-overmontør nogensinde, da foråret ifølge planen skulle begynde. Både frost og sne har dog haft godt fat, men i overført betydning kom Michael til os med forår. Med sin erfaring og baggrund gør han allerede en stor forskel i vores VVS-afdeling.

En gammel talemåde lyder, at skomageren skal blive ved sin læst. Det kan der nogle gange være noget om. I hvert fald kunne vi godt se, at vores voksende antal medarbejdere med VVS-baggrund behøvede en leder med samme faguddannelse.

Til vores held krydsede Michael Poulsen og vores Nicolaj Rydahl Hansen, som på det tidspunkt stod i spidsen for vores VVS-relaterede opgaver, en dag hinanden. Det blev et fint vendepunkt for dem begge. Michael blev ansat, og Nicolaj kunne igen udelukkende koncentrere sig om el-relaterede opgaver.

Siden vores beslutning i 2019 om at oprette en VVS-afdeling, har efterspørgslen ifm. med især den grønne omstilling været støt stigende, og afdelingen er vokset.

I Michael, der er uddannet VVS’er med en installatøreksamen oveni, har vores indtil videre 8-personer store afdeling fået egen leder.

Det forlyder på vandrørene, at alle er tilpas med den nye organisering. Også Michael, der ellers ikke har erfaring i rollen fra tidligere. Han kan dog sagtens tage ansvar og træde i karakter. Det skal der til, når man driver egen virksomhed, som Michael med en partner i flere år har gjort.

Deres VVS-virksomhed havde ingen ansatte, men i mødet med både kunder og andre håndværkere får man næppe bedre træning.

Privat bor Michael med sin kæreste og deres to børn i Vridsted, hvor Michael selv er vokset op. Deres hus er nybygget, og haven er ’vedligeholdelsesvenlig’. Så med skiftet fra selvstændig til lønmodtager regner Michael med at få mere fritid, end han har været vant til længe. – Også selvom der selvfølgelig skal lægges kræfter i at gøre vores VVS-afdeling endnu skarpere!

Endnu engang velkommen på holdet, Michael!