be nyheder

Først radiomekaniker i 25 år og nu elektriker

Søren Skou Iversen, der kører ud på opgaver fra vores adresse i Sunds, er oprindeligt uddannet radiomekaniker. Men omtrent midt i livet besluttede han pga. nedgang i sin branche at uddanne sig til elektriker og kom i voksenlære hos Sunds El, som vi overtog i 2021. Her har han lige haft 10-års jubilæum.

Søren er født og opvokset på Lemvig-egnen og gør ikke meget væsen af sig, afslører direktør i Sunds, Brian Bank Christensen. Han karakteriserer Søren som perfektionist til fingerspidserne og som en serviceorienteret og opfindsom elektriker, der altid lykkes langt over forventning med opgaverne.

Brian udtaler:

”Har vores kunder først haft fornøjelsen af Søren og hans håndværk én gang, spørger de specifikt efter ham næste gang. Ikke nok med det; han er også meget fleksibel og stiller gerne op hos kunderne, når et akut behov opstår. Om det så er weekend, påske eller pinse.”

Der var ingen kindkys på Navervej 16B i Sunds, da den pragmatiske Søren mødte ind på jubilæumsdagen. Der var jo opgaver, der skulle løses. Og faktisk har Søren, der beskriver sig selv som enspændertypen, heller ikke de vilde planer for hverken sin 60-års fødselsdag eller kobberbrylluppet senere i år. Han kunne ellers godt havde fortjent et hornorkester. Mindst!

Lige fra Sørens første dag hos os i 2013 var det tydeligt, at vi stod med en enestående lærling. Med sin faglige indsigt i bl.a. svagstrøm, sin erhvervs- og livserfaring havde han et klart forspring. Og på grundforløbet i Herning kunne de fleste elektrikeraspiranter have været hans børn!

I mange år var Søren, der har uddannelsesbevis fra B&O, en respekteret radiomekaniker/servicetekniker hos hhv. Radio Loft i Aarhus og TV-Huset i Holstebro. Officielt var han i den periode single, hvorfor han tillod sig at arbejde mere end de fleste.

Ligesom dengang er Søren stadigvæk meget energisk. Udover jobbet hos os har han travlt med at vedligeholde de udlejningsboliger, som han igennem flere år har investeret i. Familiært er han desuden forpligtet i Ilskov i ægteskabet med Anni, som han mødte relativt sent i livet.

For at få døgnet til at slå til har Søren i nogle år været på nedsat tid hos os. Noget, vi umiddelbart var kede af, da vi har stor efterspørgsel på elektrikere af hans kaliber. Vi konkluderede dog hurtigt, at lidt trods alt er bedre end ingenting.

Også Søren er tilfreds med ordningen, runder han af med et tørt smil over formiddagskaffen.

Den fortsatte tilknytning til faget, os og kunderne holder ham skarp. Og derudover han kan holde weekend allerede fra søndag middag.

Igen et stort tillykke med de første 10 år i din nye branche, Søren!