be nyheder

Stolte støtter vi Team Rynkeby Søhøjlandet!

Det kan godt være, at de i Glyngøre er spændte på, om Jonas Vingegaard igen i år vinder Tour de France. Det er vi egentlig også, men indtil videre hepper vi lokalt på ’Team Rynkeby Søhøjlandet’, når de 8. juli sætter kurs mod Paris. De cykler nemlig for en god sag.

Vi var hurtige til at sige ja, da ildsjælen Stig Lindenstrøm på vegne af sit hold under Team Rynkeby spurgte om sponsorstøtte.

Som en ekstra serviceoplysning til dig, der ikke går op i cykelsport, kan vi oplyse, at Team Rynkeby er et ’velgørenhedsarrangement’ for motionister. Veltrænede forstås – for turen varer en uge og går helt til Paris.

Cykelturen støttes økonomisk af virksomheder som bl.a. os, og pengene videredoneres til kritisk sygdomsramte børn og deres familier.

57-årige Stig Lindenstrøm er i sin fritid flittig på ryttercyklen, mens han til hverdag er en af vores samarbejdspartnere. Han er direktør i GF Forsikring i Viborg – for hvem vi udfører håndværkstaksering.

Det er tredje gang, at Stig deltager. (Billedet er fra sidste år). I år er han udnævnt som holdkaptajn for Team Rynkeby Søhøjlandet.

Holdet består af 50 personer: 38 på cykelholdet og 12 på serviceholdet. Sidstnævnte tager sig bl.a. af forplejning og cykelmekanisk service.

Rytterne er cykelentusiaster fra og omkring Viborg og Silkeborg, og de har de sidste 3 måneder trænet flittigt. Tilsammen har de tilbagelagt 120.000 km, og Stig oplyser, at motivationen er i top. Lige fra den ældste cykelrytter på 70 år, til den yngste på bare 20 år.

Foruden støttekronerne ønsker vi hver eneste af dem en rigtig god tur!