be nyheder

Manden bag direktørtitlen!

Brian Bank Christensen er den øverst ansvarlige på vores adresse i Sunds. Det har han egentlig været i mange år, før vi kom ind i billedet. Det nye er, at han officielt er blevet direktør. Ikke umiddelbart en tilstræbt titel for den ellers så kompetente mand. For ham handler det mere om det, man gør, frem for det man siger og skriver.

46-årige Brian Bank Christensen drev i mange år Sunds El med en kompagnon. De deltes om opgaverne, så en egentlig organisationsstruktur virkede overflødig, syntes de. Det blev dog anderledes, som den slags bør, når man ifm. med en sammenlægning går fra at være 21 medarbejdere til langt over hundrede.

I vores øjne skal man som direktør være et ’menneskeligt kraftværk’, og det er Brian efter vores mening. Man skal være overbevisende med bl.a. konstant fokus på faglighed og udvikling – og indad kunne motivere til størst mulig arbejdsglæde.

Fremtidsorienteret siden 7. klasse

Som landmandssøn på en gård nær Brande, hvor der altid var nok at se til og som den ældste i en søskendeflok på fire, modnedes Brian tidligt.

Allerede omkring konfirmationsalderen vidste han, at han ville være elektriker, og det gik han benhårdt efter. Igennem sin sport havde han nemlig lært, at man kan opnå meget, hvis man lægger vilje og kræfter i.

Hele tre gange i løbet af grundskolen var Brian i erhvervspraktik som elektriker. Den ihærdighed griner Brian lidt af og mener, at nogen godt kunne have udfordret ham på at prøve noget andet i bare én af ugerne. Også selvom de sikkert ikke havde haft held af det, for Brians plan var klar…

Han fik bil før kørekortet og en lærekontrakt efter 10. klasse. Og som nyuddannet elektriker nåede han også at arbejde i Norge for oplevelsens skyld, før han kastede sig over installatøruddannelsen. Dette for på sigt at kunne blive selvstændig, hvilket han blev som 30-årig! Selv ægtefællen prikkede Brian som teenager ud fra mængden under deres efterskoleophold.

Work-life-balance

Brians hustru hedder Lisbeth og arbejder som sygeplejerske på hjerteafdelingen i Gødstrup. Sammen har de fået tre børn, og familien, der er meget aktiv, betyder alt for ham.

Motorcykelture, cykling, fodbold, gymnastik, fitness og løb er blandt familiens mange fritidsinteresser. Som frivillig giver Brian derudover gerne en hånd med i og omkring Gullestrup, hvor han og familien bor. Senest ifm. etablering af et mountainbikespor.

Når det kommer til Brians karriere, fremhæver han Lisbeth. Hun opmuntrer og inspirerer ham til at gøre sig umage. Både som ægtefælle, far, søn, bror, kammerat, selvstændig og nu direktør.

’Work-life-balance’ kaldes det med et fint ord, og det er et populært anvendt ledelsesværktøj. Men Brian er ikke teoretiker. Han er praktiker. – En mand, der i princippet ikke behøver nogen fin titel for at træde i karakter, tage ansvar og være et godt foregangseksempel, og det er vi mange, der sætter pris på.