Benjamin nåede sit mål og blev IT-supporter

I denne uge festes der på BE Installationer i Viborg. Anledningen er, at en af husets yngste med det passende navn, Benjamin, er færdiguddannet som IT-supporter.

En IT-supporter hjælper brugere i deres anvendelse af hardware, software og sikkerhedsløsninger. Det kræver indgående kendskab til den teknik, der ligger bag ethvert IT-system, og det har 22-årige Benjamin Møller Phil nu papir på.

I november bestod han sin svendeprøve med et flot 12-tal. Det er den højeste karakter efter 7-trinsskalaen og tildeles for den fremragende præstation, hvilket naturligvis vækker stolthed hos alle parter. Både hos underviserne på Mercantec, hos BE Installationer og selvfølgelig for Benjamins eget vedkommende.

Erik Kønigsberg, der er direktør hos BE Installationer, fortæller:

- Selvom vi dagligt er i berøring med IT, er vores kernekompetence installering og reparation af elektriske indretninger, og vi uddanner derfor primært elektrikere. Samtidig har vi dog en filosofi om at tage et samfundsmæssigt medansvar for unge uden praktikplads. Så det var helt naturligt for os at indgå en aftale Benjamin, da han sidste år stod og manglede en sådan i sidste del af sin 2,5 år lange uddannelse. Det er klart, at jeg bliver glad og stolt, når det lykkes for os at finde de rigtige udfordringer til en ung mand som Benjamin – og ikke mindst, når det lykkes ham at gribe dem så godt, som han har gjort.